Hírek

Megújult a webshopunk!
2020.01.21 17:31

Megújúltunk!

Az előző évet tekintve át kellett gondolnunk a webáruház működését.

Szerencsére a nagykereskedők, akikkel kapcsolatban vagyunk, nyitottak az újításra , így ettől az évtől több mint 13.000 termék lesz elérhető áruházunkban. Természetesen folyamatosan töltjük fel az újabbnál újabb termékeket is. Ezen termékek nagy része nem megtalálható a mi raktárunkban, ezért maximum 2 munkanapon belül személyesen tudják átvenni a megrendelt termékeket.  Ha futárszolgálatot választanak, akkor megrendelésük 3-5 munkanapon belül lesz átvehető.

A termékek elérhetősége hetente frissül!

Itt még nincs vége!

Szerviz:

A szerviz menüpontban létrehoztunk egy időpont foglalási modult, ennek segítségével azonnal tud időpontot kérni!

Itt egy nevet és elérhetőséget, továbbá egy rövid leírást kérünk a kerékpár hibáiról megadni. Ezt követően válaszüzenetünkben tájékoztatjuk mikor tudjuk átvenni a kerékpárt szervizelés, illetve várhatóan mikor készül el.

A megadott hibákról csak egy átlagos szervizdíj illetve időintervallum lesz kiszámítva! A valós végösszeg ettől eltérő lehet!

Csak akkor tudjuk a legpontosabb költségeket és várható elkészülési időt megadni, amikor behozta a kerékpárt a foglalt időpontban.

Törzsvásárlói csoport:

Ez számunkra nagy újítást jelent és örülünk, hogy még tudjuk osztani vásárlóinkal.

Lényege, hogy bizonyos összeghatár után egy bizonyos VIP besorolást kapjon a vásárló. A későbbi vásárlásaiból alapból az összes termékre kedvezményt kap folyamatosan.

Erről több infót a Törzsvásárlói menüpontban kaphat.

Pontgyüjtő számla

Minden vásárlás után pontok, azaz forint kedvezmények járnak,

amelyeket akár a következő vásárlásból jóvá tudnak írni.

Alapár esetében 2%

Akciós ár esetében 1%

pontot írunk jóvá a termékek ára után!

További információt itt találnak.

Letölthető tartalmak és Biztonsági adatlapok:

Egyes termékeknél szükség van biztonsági adatlapra pl: olajok, tisztítószerek, gumijavítók stb.ezt a főoldalon a Biztonsági adatlapokra kattintva érhető el termékekre lebontva.

Letőlthető tratalmakban főleg használati utasítások illetve olyan termékeknél lesz szüség rá mint pl: kerékpár szállítók

amikor is szükségünk van arra az infóra, hogy az a termék amit kiválasztanánk kompatibilis-e az adott gépjármű típusra.

Vissza